Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.
Carta
PICA CROQUETES (100% casolanes) 1,50€/u
- Sobrassada i formatge gorgonzola
- Bacallà amb all i julivert
- Rap i gambes
- Pollastre de corral amb toc de curry
- Veganes amb bolets i porro
PICA DE L’HORT
- Les nostres patates braves 4,5€
- Amanida de tomàquet amb ventresca de bonítol, ceba tendra, oliva de kalamata 14€
- La nostra esqueixada de bacallà 8€
- Carxofes naturals a baixa temperatura amb pernil ibèric, ceba confitada i foie (2uts) 9€
- Burrata i sardina fumada amb tomàquet a baixa temperatura estil Cèntric 12€
- Amanida d’algues amb alvocat, mango, nous i vinagreta de soja 12€
- Caneló de carbassó amb brots tendres, alvocat, tomàquet i pesto rosso 12€
- Samfaina amb ou a baixa temperatura i encenalls de pernil ibèric 9€
- Tempura de verdures i llagostins amb salsa de soja i mel 12€
- Pa de coca del Maresme amb tomacó 2,75
PICA DEL MAR
- Filet d’anxova extra del Cantàbric “00” amb pa de coca 2€ uni.
- Cassoleta de gambes a l’allet 12€
- Carpaccio de gamba vermella amb pebre rosa i germinats 19€
- Tempura de kokotxas de bacallà amb allioli de poma 13€
- Tempura d’ortigues de mar “anemones” 9€
- Parpatana de tonyina de Balfegó amb verduretes a la brasa 19€
- Pota de pop a la brasa amb patata al caliu amb i “Pimentón de la Vera” 17,5€
- Calamarcets frescos de Vilanova amb dues textures de ceba i oli de julivert 15€
- Vaporada de musclos de roca al vi de xerès “Tio Pepe” 9’5€
PICA DE LA TERRA
- Foie “entier” fet a casa 9€
- Magret d’ànec “Benfumat” amb toc de salsa tàrtara 13,5€
- Espatlla de gla 75% ibèrica (80gr) 18€
- Assortit d’embotits ibèrics amb formatge manxec curat 14€
- Assortit de formatges catalans tradicionals (150gr) 15€
- Tast de formatges catalans artesans (100gr) 10€
- Fondue de formatge gruyère i emmental amb pa i pasta farcida 12€
- Llagrimetes de pollastre marinat i toc de curry amb dues salses 9,50€
- Pinxos de foie fresc amb compota de poma i reducció de xerès (2 uts) 10€
- Pinxos de botifarró d’arròs de Burgos amb pebrot de piquillo (4 uts) 8€
- Ous km0 esclatats amb patates palla i foie, xoriç o pernil ibèric 10€
- Risotto de ceps amb parmesà 12€
- Chuletón de vaca vella a la brasa (500gr) amb patata palla 20€
- Els “callos” de la Ton amb xoriç ibèric i cigrons 8,5€
- Galta de vedella estofada al cabernet sauvignon 11€
PICA CRU
- Tàrtar de tomàquet de temporada amb anguila fumada 13€
- Tataki de roja vermella amb maionesa de wasabi i d’espàrrecs 19,5€
- Tàrtar de tonyina roja amb toc de soja i oli de sèsam amb amanida d’algues 18,5€
- Tàrtar de salmó fresc 15€
- El “Ceviche” de la Lili de gamba roja estil peruà 16€
- Ceviche de corvall amb mango 16€
- Steak tartar de filet de vedella tallat a ganivet 17€
- Fals steak tartar fred i calent de vedella ecològica 17€
- Carpaccio de gamba roja amb pebre rosa i gelatd’oli d’oliva amb tomacó 19€
PICA MENUTS
Plat a escollir + bola gelat casolà + beguda 10€
- Pasta a la bolonyesa (conté gluten)
- Llagrimetes de pollastre amb dues salses
- Botifarra de la Llacuna amb patata palla
- Croquetes de pollastre amb patata palla
PICA CROQUETAS (100% caseras) 1,50€/u
- Sobrasada y queso gorgonzola
- Bacalao con ajo y perejil
- Rape y gambas
- Pollo de corral con toque de curry
- Veganas con setes y puerro
PICA DEL HUERTO
- Nuestras patatas bravas 4,5€
- Ensalada de tomate con ventresca de bonito, cebolla tierna y oliva de kalamata 14€
- Nuestra esqueixada de bacalao 8€
- Alcachofas naturales a baja temperatura con jamón ibérico, cebolla confitada y foie (2uts) 9€
- Burrata y sardina ahumada con tomate a baja temperatura estilo “Cèntric” 12€
- Ensalada de algas con aguacate, mango, nueces y vinagreta de soja 12€
- Canelón de calabacín con brotes tiernos, aguacate, tomate y pesto rosso 12€
- Pisto con huevo cocido a baja temperatura y virutas de jamón ibérico 9€
- Tempura de verdures y langostinos con salsa de soja y miel 12€
- Pan de coca del Maresme amb tomate 2,75
PICA DEL MAR
- Filete de anchoa extra del Cantábrico “00” con pan de coca 2€ uni.
- Cazuelita de gambes al ajillo 12€
- Carpaccio de gamba roja con pimienta rosa y germinados 19€
- Tempura de “kokotxas”de bacalao con alioli de manzana 13€
- Tempura de ortigas de mar “anemones” 9€
- Parpatana de atún de Balfegó con verdures a la brasa 19€
- Pata de pulpo a la brasa con patata cocida i “pimentón de la Vera” 17,5€
- Calamares frescos de Vilanova con dos textures de cebolla y aceite de perejil 15€
- Vaporada de mejillones de roca al vino de jerez “Tío Pepe” 9’5€
PICA DE LA TIERRA
- Foie “entier” hecho en casa 9€
- Magret de pato ahumado con toque de salsa tártara 13,5€
- Paleta de bellota 75% ibèrica (80gr) 18€
- Surtido de embutidos ibéricos con queso manchego curado 14€
- Surtido de quesos catalanes tradicionales (150gr) 15€
- Mini surtido de quesos catalanes artesanos (100gr) 10€
- Fondue de quesos gruyère i emmental con pan y pasta rellena 12€
- Lagrimitas de pollo marinado y toque de curry con dos salsas 9,50€
- Pinchos de foie fresco con compota de manzana y reducción de jerez (2 uds) 10€
- Pinchos de morcilla de Burgos con pimiento de piquillo (4 uds) 8€
- Hevos km0 con patata paja i foie, chorizo o jamón ibérico 10€
- Risotto de “ceps” con parmesano 12€
- Chuletón de vaca vieja a la brasa (500gr) con patata paja 20€
- Los callos de Ton con garbanzos y chorizo 8,5€
- Carrillera de ternera estofada al cabernet sauvignon 11€
PICA CRUDO
- Tartar de tomate de temporada con anguila ahumada 13€
- Tataki de atún rojo con maionesa de wasabi i espàrrecs a la brasa 19,5€
- Tartar de atún rojo con toque de soja y aceite de sésamo con ensalada de algas 18,5€
- Tartar de salmón fresco 15€
- El “Ceviche” de Lili de gamba roja estilo peruano 16€
- Ceviche de corvina con mango 16€
- Steak tartar de solomillo de ternera cortado a cuchillo 17€
- Falso Steak tartar frío y caliente de ternera ecológica 17€
- Carpaccio de gamba roja con pimineta rosa y helado de aceite de oliva y tomatitos 19€
PICA PEQUES
Plato a escoger + bola helado casero + bebido 10€
- Pasta a la bolonyesa (contiene gluten)
- Lagrimitas de pollo con dos salsas
- Botifarra de la Llacuna con patata paja
- Croquetas de pollo con patata paja
SÉLECTION DE CROQUETTES (100 % faites maison) 1,50 €/pièce
- Soubressade et fromage gorgonzola
- Morue à l’ail et au persil
- Lotte et crevettes
- Poulet fermier avec une touche de curry
- Végétaliennes aux champignons et au poireau
SÉLECTION DU POTAGER
- Nos frites « bravas » 4,5€
- Salade de tomate à la ventrêche de thon, à l’oignon tendre et aux olives de Kalamata 14€
- Notre esqueixada de morue 8€
- Artichauts nature à basse température au jambon ibérique, à l’oignon confit et au foie gras (2 pièces) 9€
- Fromage Burrata et sardine fumée à la tomate à basse température au style « Cèntric » 12€
- Salade d’algues à l’avocat, à la mangue, aux noix et à la vinaigrette de soja 12€
- Cannelloni de courgette, jeunes pousses, avocat, tomate et sauce pesto rosso 12€
- Ratatouille à l’œuf dur à basse température et copeaux de jambon ibérique 9€
- Tempura de légumes et grosses crevettes au soja et au miel 12€
- Pain de coca du Maresme à la tomate 2,75
SÉLECTION DE LA MER
- Filet d’anchois extra de la Mer Cantabrique « 00 » et pain de coca 2€ pièce.
- Cassolette de crevettes à l’ail 12€
- Carpaccio de crevettes rouges au poivre rose et aux graines germées 19€
- Tempura de « kokotxas »de morue à l’aïoli de pommes 13€
- Tempura d’orties de mer « anémones » 9€
- « Parpatana » de thon de Balfegó aux légumes braisée 19€
- Patte de poulpe braisée accompagnée de pomme de terre cuite et paprika « de la Vera » 17,5€
- Calamars frais de Vilanova aux deux textures d’oignon et à l’huile de persil 15€
- « Vaporada » de moules de roche au vin de Xérès « Tío Pepe » 9’5€
GRIGNOTAGE DE LA TERRE
- Foie « entier » fait à la maison 9€
- Magret de canard fumé avec une touche de sauce tartare 13,5€
- Épaule de porc de gland 75 % ibérique (80 g) 18€
- Assortiment de charcuterie ibérique et fromage manchego affiné 14€
- Assortiment de fromages catalans traditionnels (150 g) 15€
- Mini assortiment de fromages catalans artisanaux (100 g) 10€
- Fondue de fromages gruyère et emmental, pain et pâtes farcies 12€
- Petites larmes de poulet mariné et touche de curry aux deux sauces 9,50€
- Petites brochettes de foie frais à la compote de pomme et à la réduction de vin de Xérès (2 pièces) 10€
- Petites brochettes de boudin de Burgos et poivron de piquillo (4 pièces) 8€
- Œufs km0, pommes paille et foie, chorizo ou jambon ibérique 10€
- Risotto de cèpes au parmesan 12€
- Côte de « vieille vache »cuite à la braise (500 g) et pommes paille 20€
- Les tripes de Ton aux pois chiches et au chorizo 8,5€
Joue de veau à l’étouffée au Cabernet Sauvignon 11€
SÉLECTION CRUE
- Tartare de tomate de saison à l’anguille fumée 13€
- Tataki de thon rouge à la mayonnaise au wasabi et aux asperges braisées 19,5€
- Tartare de thon rouge avec pointe de soja et huile de sésame accompagnée de salade d’algues 18,5€
- Tartare de saumon frais 15€
- Le « Ceviche » de Lili de crevette rouge au style péruvien 16€
- Ceviche de courbine à la mangue 16€
- Steak tartare de filet de veau coupé au couteau 17€
- Faux Steak tartare froid et chaud de veau biologique 17€
- Carpaccio de crevette rouge au poivre rose et glace aux olives et petites tomates 19€
SÉLECTION ENFANTS
Plat au choix + boule de glace maison + boisson 10€
- Pâtes bolognaise (contient du gluten)
- Petites larmes de poulet aux deux sauces
- Saucisse catalane de la Llacuna et pommes paille
- Croquettes de poulet et pommes paille
SNACK OF CROQUETTES (100% homemade) 1.50€/piece
- Sobrasada sausage and gorgonzola cheese
- Cod with garlic and parsley
- Monkfish and prawns
- Poultry chicken with a touch of curry
- Vegan with mushrooms and leeks
SNACKS FROM THE VEGETABLE GARDEN
- Our ‘patates bravas’ 4.5€
- Tomato salad with tuna belly, spring onion and kalamata olive 14€
- Our codfish ‘esqueixada’ 8€
- Fresh artichokes at low temperature with Iberian ham, candied onion and foie grass (2pieces) 9€
- Burrata and smoked sardine with tomato cooked at low temperature “Cèntric” style 12€
- Seaweed salad with avocado, mango, walnuts and soy vinaigrette 12€
- Courgette cannelloni with tender sprouts, avocado, tomato and pesto rosso 12€
- Ratatouille with egg cooked at low temperature and shavings of Iberian ham 9€
- Vegetable and prawns’ tempura with soy sauce and honey 12€
- Maresme coca bread with tomato 2.75
SNACKS FROM THE FISH MARKET
- Extra anchovy fillet from the Bay of Biscay “00” with coca bread 2€ piece.
- Casserole of prawns with garlic 12€
- Red shrimp carpaccio with pink pepper and sprouts 19€
- Cod “kokotxas” tempura with apple alioli 13€
- “Anemones” sea nettle tempura 9€
- Parpatana of tuna from Balfegó with grilled vegetables 19€
- Grilled octopus leg with boiled potato and “pimentón de la Vera” 17.5€
- Fresh squid from Vilanova with two onion textures and parsley oil 15€
- Steamed rock mussels in sherry wine “Tío Pepe” 9.5€
SNACKS FROM OUR LAND
- Homemade “entier” foie grass 9€
- Smoked duck magret with a touch of tartar sauce 13.5€
- Acorn-fed 75% Iberian ham (80gr) 18€
- Assortment of Iberian cold cuts with cured Manchego cheese 14€
- Assortment of traditional Catalan cheeses (150gr) 15€
- Mini assortment of artisan Catalan cheeses (100gr) 10€
- Gruyere and emmental cheese fondue with bread and stuffed pasta 12€
- Marinated chicken fingers and a touch of curry with two sauces 9.50€
- Fresh foie skewers with apple compote and sherry reduction (2 pieces) 10€
- ‘Morcilla’ Burgos sausage skewers with piquillo pepper (4 pieces) 8€
- Km0 fried eggs with potato sticks and foie, chorizo and Iberian ham 10€
- Risotto with mushrooms and Parmesan 12€
- Grilled T-bone steak (500gr) with potato sticks 20€
- Ton’s tripe with chickpeas and chorizo 8.5€
- Cheeks of veal stewed with cabernet sauvignon 11€
RAW SNACKS
- Seasonal tomato tartar with smoked eel 13€
- Red tuna tataki with wasabi mayonnaise and grilled asparagus 19.5€
- Red tuna tartar with a touch of soy and sesame oil with seaweed salad 18.5€
- Fresh salmon tartar 15€
- Lili’s “Ceviche” of red shrimp Peruvian style 16€
- Ceviche of corvina with mango 16€
- Steak tartar Steak of knife-cut sirloin steak 17€
- False organic hot and cold veal steak tartar 17€
- Red shrimp carpaccio with pink pepper and olive oil ice cream and small tomatoes 19€
SNACK FOR KIDS
Dish of your choice + homemade ball of ice-cream + drink 10€
- Pasta with Bolognaise sauce (contains gluten)
- Chicken fingers with two sauces
- Botifarra sausage from La Llacuna with potatoe sticks
- Chicken croquettes with potato sticks
Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.